Maksu- ja toimitusehdot

Pizzeria Kirri 3121599-5 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Puhelin: 0400 251 102
Postiosoite: Kirrinkuja 1, 40270, Jyväskylä

Tilaaminen

Verkkokaupasta voi tilata ravintolamme aukioloaikoina. Kotiinkuljetus loppuu puoli tuntia ennen kuin ravintola menee kiinni.

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään verkkokaupan kassalla klikkaamalla ”Lähetä tilaus” -painiketta. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan kassalla asiakas saa valita joko käteismaksun tai korttimaksun. Maksu tuotteista suoritetaan joko noudon yhteydessä tai kotiintoimituksen yhteydessä. Korttimaksuihin lisätään 1€ lisämaksu.

Toimitus

Tilauksien toimitus tapahtuu kotiinkuljetuksella tai noutamalla. Toimitamme 7 kilometrin säteellä ravintolastamme, muissa tapauksissa vaihtoehtona nouto ravintolastamme. Toimituskulu on 3 euroa, jos tilauksen välisumma on alle 25 euroa. Jos tilauksen välisumma on yli 25 euroa, on kotiinkuljetus ilmainen (olettaen, että asiakas asuu 7 kilometrin säteellä ravintolastamme). Näet mahdolliset toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä, kun olet kirjoittanut osoitteesi sille varattuun kenttään.

Toimitusaika 40-60 min kiirevarauksella. Nouto 15-30 min.

Palautukset

Pizzeria Kirri sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisena kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä Pizzeria Kirrin asiakaspalveluun. Tilausvahvistuksesta löytyy myös ravintolamme tiedot ja tuotteeseen liittyvät tiedot.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Tilaukset voi peruuttaa soittamalla ajoissa asiakaspalvelumme. Liian myöhässä tullutta peruutuspyyntöä ei toteuteta. Tuotteiden valmistaminen voidaan aloittaa jopa samantien, kun tilaus saapuu.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.